Witam, pisze z olbrzymią prośbą do mieszkańców Krakowa i okolic, mianowicie chciałbym otworzyć stacjonarny sklep motoryzacyjny - sprzedaż detaliczna części nowych i (w miarę możliwości) używanych głównie do Skody (ogólnie Vag). Moje pytanie, czy Wy jako potencjalni klienci bylibyście zainteresowani. Mógłbym zaoferować:
- profesjonalną obsługę ( pracowałem w warsztacie i sklepie właśnie o tym profilu)
- dostęp do katalogów, nie tylko etka ale większości dużych i mniejszych producentów, niemieckie tk
- towary oryginalne - tutaj jest z góry narzucona sztywna cena
- dobrej klasy zamienniki Brembo/Ferodo/Jufisto/Bosh/Valeo/SKF - w cenach niższych niż potencjalny kupiec detaliczny w IC
- zamienniki średniej jakości oraz cóż... zamienniki typu Vika w najniższych cenach rynkowych
- dobre ceny na zamienniki błotników ok 70 -100 zł, zderzaki ok 150 -200 zl nadkola 30-50 zł
- tłumiki od 80 do 120 zł
- podnośniki szyb zamiennik od 60 zł do 110
- np regenerowane przekładnie do fabia 450 -500 zł z roczną pisemną gwarancją
- używane, oryginalne import z Niemiec - tutaj głównie uzależnione od dostaw
- usługi typu drobnych napraw - wymiany nie wymagające profesjonalnego warsztatu (np oleje, świece, żarówki, lampy, podnośniki szyb)
- serwis klimatyzacji i ozonowanie sprzęt bosch i magneti mareli
- diagnostykę komputerową VAS
Pytam was ponieważ mogę założyć filie sklepu i korzystać z wszystkich rabatów itd. Niestety na te chwilę nie mam możliwości próbnej - wymagany regon.
- profesjonalną obsługę ( pracowałem w warsztacie i sklepie właśnie o tym profilu)
- dostęp do katalogów, nie tylko etka ale większości dużych i mniejszych producentów, niemieckie tk
- towary oryginalne - tutaj jest z góry narzucona sztywna cena
- dobrej klasy zamienniki Brembo/Ferodo/Jufisto/Bosh/Valeo/SKF - w cenach niższych niż potencjalny kupiec detaliczny w IC
- zamienniki średniej jakości oraz cóż... zamienniki typu Vika w najniższych cenach rynkowych
- dobre ceny na zamienniki błotników ok 70 -100 zł, zderzaki ok 150 -200 zl nadkola 30-50 zł
- tłumiki od 80 do 120 zł
- podnośniki szyb zamiennik od 60 zł do 110
- np regenerowane przekładnie do fabia 450 -500 zł z roczną pisemną gwarancją
- używane, oryginalne import z Niemiec - tutaj głównie uzależnione od dostaw
- usługi typu drobnych napraw - wymiany nie wymagające profesjonalnego warsztatu (np oleje, świece, żarówki, lampy, podnośniki szyb)
- serwis klimatyzacji i ozonowanie sprzęt bosch i magneti mareli
- diagnostykę komputerową VAS
Pytam was ponieważ mogę założyć filie sklepu i korzystać z wszystkich rabatów itd. Niestety na te chwilę nie mam możliwości próbnej - wymagany regon.
Komentarz